Cserepes virágok - 6 féle - miniatűr

600 Ft
fő anyaga:
ajánlott kor:
8+
Babház szükséges kiegészítője: tulipán, írisz több színben Három méretű perec és 2-2 féle bagett, illetve pogácsa a babaház lakó számára. Kiegészítő babaszoba, babakonyhához, egy babaház elmaradhatatlan kelléke. Minatűr, exkluzív kidolgozaású apróság, egy babaházi születésnap elengedhetetlen kelléke!
A tányér külön megvásárolható! Tavaszi-Húsvéti kiegészítő a lakásba. Az ár 1 db-ra vonatkozik!
Megjegyzésbe kérjük beírni, hogy lopakodó fehér macska :) például. Bármilyen alkalomra, amelyre virágot vinni - Nőnap, születésnap, Valentin nap, Anyák napja -jó lehet ez a kis kosárnyi bimbózó virág. Apró ajándék bármilyen alkalomból; és garantáltan nem viseli meg a hőség!
Lógatva, de állítva is lehet használni. Asztaldísz, húsvéti fészek, esküvői kiegészítő is lehet. De babaházakhoz is pompásan illik! Bármilyen alkalomra, amelyre virágot vinni - Nőnap, születésnap, Valentin nap, Anyák napja - jó lehet ez a kis kosárnyi bimbózó virág.
Lógatva, de állítva is lehet használni. Asztaldísz, húsvéti fészek, esküvői kiegészítő is lehet. De babaházakhoz is pompásan illik! Bármilyen alkalomra, amelyre virágot vinni - Nőnap, születésnap, Valentin nap, Anyák napja -jó lehet ez a kis kosárnyi bimbózó virág. Apró ajándék bármilyen alkalomból; és garantáltan nem viseli meg a hőség!
Lógatva, de állítva is lehet használni. Asztaldísz, húsvéti fészek, esküvői kiegészítő is lehet.
Az ár 1 darabra vonatkozik! Megjegyzésbe kérjük beírni, hogy melyiket szeretné megkapni.
Egy kis háttérinformáció: