Június 14 - Apák napi szerelőverseny

 

 

Építse, vagy állítsa helyre kapcsolatát Édesapjával!

 

"Apám nem ért rá velem játszani, minden idejét munkával töltötte. Kivéve talán a karácsonyok, melynek estéjén, és másnapján együtt hasaltunk a fa mellett, kipróbálva az ajándékokat. Különösen emlékszem a pénzverdei vasútra, és egy alumíniumból készített, csavarokkal egymáshoz rögzíthető építőjátékra. Nagy bumszli gumikerek is voltak, s csavarok, melynek menetei túl szorosak. A lágy vaslemezből sajtolt villáskulcs hamar eldeformálódott. Persze hajlottak az alumínium elemek is, melynek annyi haszna volt, hogy a megépített "Csepel teherautó" lágy íveit talán jobban megközelítettük. Apám mérgelődött a minőség miatt, én örültem, mert az összeszerelés egy egész délelőttöt vett igénybe, amit együtt tölthettünk!"  - Antal (1953 - )

 

 

Június 14-én az Édesapákat ünnepeljük! Ugyan Magyarországon még elég kevesen tartják az Apák napját, családi porgramunkkal igyekszünk meghonosítani. A verseny lehetőséget kínál arra, hogy az apukák eltöltsenek egy izgalmas órát gyermekeikkel, melynek központjában a közös játék áll.

 

Minden apuka – ahogy az életben is – családjával alkot egy csapatot. A 11 órakor kezdődő versenyen egy óra és egy fémépítő alapkészlet áll a csapatok rendelkezésére, hogy közösen megépítsék díjnyertes jármű modelljüket.

 

Nevezni június 7. éjfélig lehet az alábbi űrlap kitöltésével. Mivel a rendelkezésre álló tér nem túl nagy, egyszerre csak korlátozott számú csapat tud építeni, így előzetes regisztrációra van szükség. Válasszon a három meghirdetett időpont közül és adja meg hány fős a csapata! Nem árt sietni, hamar betelnek a helyek!

 

 

Díjak:

 

Minden résztvevőt megjutalmazunk egy alapkészlettel, hogy otthon tovább folytatódhasson a játék.

Másnap, apák napján kihirdetjük a zsűri által kiválasztott különdíjas alkotást, melynek készítői egy nagy értékű fémépítőszettet kapnak.

A választásban közreműködik Dr. Ichnád Sándor technikatanár, könyvíró és építő szakember, aki maga is lelkes, játékos építőember.

 

 

Helyszín: Játékszerek Anno... (1066 Budapest, Teréz krt. 54.)

Időpont: 2014. június 14. 11:00-14:00

Eredményhirdetés: 2014. június 15. 12:00